Les inexactituds de l’Alfons de (des) Información

Altra vegada, i segur que no serà l’última, Alfons Padilla, notori apologista del PP de Calp, signa una notícia que m’al·ludeix i que és totalment inexacta.

www.diarioinformacion.com/marina-alta/2011/12/10/tres-alcaldes-calp-legalizaron-television-recurren-ahora-cierre/1200336.html

N’estic totalment en contra del tancament de TV Calp. Ho he manifestat per  i passiva.

Ha costat molts esforços que s’han llençat a les escombraries.

Si fóra il·legal, cosa que ningú ha determinat, cal fer els tràmits davant la Generalitat per legalitzar-la.

Ara hi ha marc legal per fer-ho; no abans que depenies d’un consorci intermunicipal amb pobles de la Marina Baixa tot impossible de constituir, malgrat haver-ho intentat.

Pregunteu a Antonio Romera que va portar endavant els tràmits per legalitzar la ràdio municipal i va intentar fer el mateix amb la TV Calp.

Però, tot i estar en contra no he recorregut pas l’acord del tancament de TV Calp.

Però cal que quede clar: No ho he fet perquè aquesta és facultat que es reserva als regidors de l’Ajuntament i, ara, no ho sóc.

Si fóra regidor hauria recorregut, a més del tancament de la TV, per exemple, la infracció manifesta de les lleis d’incompatibilitats, que es produeix quan càrrecs públics perceben retribucions, per qualsevol concepte, de dues administracions.

El que sí he fet, perquè és facultat de qualsevol veí, és formular reclamació contra l’amortització de places de treball, que es tramita com una modificació pressupostària.

Ho he fet perqué em sembla injust fer pagar cap cost de la crisi a treballadors que aniran a l’atur

El principal problema de la crisi no és el dèficit públic, és l’atur.

Si augmenta l’atur no es resol la crisi, s’agreuja.

Es retreu el consum, les empreses no venen i es produeix més atur i més recessió. (És la meva opinió i la d’altres persones que estem fartes de tanta manipulació informativa, de Zapateros, de Merkeles o de Sarkozyes que només pensen en afavorir els mercats, als bancs, a les estructures especulatives, però no mai pensen en les persones que n’ixen perjudicades de tota aquesta situació).

El dèficit públic no és causa de la crisi, és la seva conseqüència.

I de la recessió se surt amb polítiques com la que va fer Franklin D. Roosvelt, per exemple.

En relació amb la segona part de la notícia, em sembla perfecte que César Sánchez es manifeste contra la corrupció i la pressumpció d’inocència (deu ser referència tàcita de Camps). Hi estic totalment d’acord.

Però una vegada que s’informe del contingut de les normes sobre incompatibilitats, faria bé a retornar el que ha cobrat de més, o a les Corts o a l’Ajuntament de Calp.

No crec que haja cobrat de l’ajuntament si sapigués que és incompatible, i més després d’haver-ho signat davant Notari en la campanya electoral.

Salutacions

Aquesta entrada ha esta publicada en Opinions i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Les inexactituds de l’Alfons de (des) Información

  1. Retroenllaç: TV: fútbol nacional SI, actividades de Calp NO « Calp Informativo

Els comentaris estan tancats.