LA MARE QUE VA!

AVE.Blascoetc

 

En veure  la pàgina de l’edició electrònica del diari  El País, de la qual he fet una captura parcial, no he pogut reprimir un “la mare que va!”.

Perquè, què porta el diari? Observem:

  • La terrible notícia del presumpte robatori delictiu d’un nounat a sa mare, conducta criminal que s’imputa a dos metges. Uns  fets que es remunten a l’any 1965.
  • Un exemple de com funciona l’administració i la velocitat de la justícia, que ha trigat nou anys en fixar la vista per jutjar  altres presumptes fets delictius, l’autor dels quals seria un capitost polític castellonenc, amb molta sort a la loteria, com Carlos Fabra.

Pare de l’estúpida Andrea Fabra, la del “QUE SE JODAN”. Perquè estúpid és desitjar qualsevol mal al proïsme.

  • La manifestació de la indignació de persones  que se senten, amb motius, estafades per la banca amb les preferents i que han perduts els seus doblers.
  • El darrer episodi de la biografia política de Blasco. Militant del FRAP (Frente Revolucionario Antifascista Patriota) pels anys 70 quan era interventor de l’ajuntament de Pego. Conseller del govern socialista presidit per Lerma, als anys 80. No sé quantes vegades conseller, des dels anys 90,  dels governs del PaPo (Partit Popular) presidits per Zaplana i Camps.  Síndic portaveu, fins fa poc, del grup del Pa Po a les Corts Valencianes.

Ja té la seua gràcia que l’antic militant del FRAP haja dit que el procediment pel qual ha estat expulsat del Pa Po és predemocràtic i feixista.

  • I per acabar d’adobar-ho tot: la publicitat de l’AVE. On s’indica que la distància més curta entre Madrid i les platges d’ací (el País Valencià) és l’alta velocitat espanyola (Això és el que vol dir AVE).

Com  la publicitat està il·lustrada amb una imatge de Calp, estaria bé d’advertir que si algun resident en Madrid vol vindre, amb tren, fins les magnífiques platges que tenim ací, trigarà unes dues hores pel trajecte des de la capital de l’estat a Alacant, uns 400 Km.

Però des d’Alacant a Calp – uns 60 Km.- trigarà dos hores i pico més (velocitat de judici de Fabra),  i que en arribar a l’estació de Calp hauria d’agafar l’autobús, perquè si se l’acut anar a peu i estirar les cames després del bonic viatge – tot s’ha de dir-, es jugarà la vida en travessar la carretera N-332.

Això sí, sempre millor que hi vaja per Alacant, perquè si tria anar per València, en tren no arribarà a Calp, ni a cap platja de la Marina. Es quedarà a Gandia que també té bona platja,  però – que em perdonen a la Safor – no són igual que aquestes que hi ha al sud del cap de Sant Antoni.

Aquesta entrada ha esta publicada en Opinions i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.