COLSUR I RECINTE FERIAL

L’ortodòxia, després de més de 12 anys de factures no raonables, diu que cal resoldre el contracte amb COLSUR.

Açò és cert i indiscutible en un examen de facultat.

Però hi ha un detall: El risc de no recuperar els 9 milions d’euros que s’estima cobrats de més per COLSUR.

Atés que no s’han pagat factures a Colsur posteriors a juliol de 2008, es podria haver recuperat, grosso modo, uns 4 milions d’euros.

Cada dia que Colsur s’emporta la brossa li descomptem uns 2.500 euros.

Aleshores, encara que ens allunyem de l’ortodòxia, el millor no és resoldre el contracte, és fer-lo complir en els seus termes pactats i compensar les quantitats pagades de més.

El PSOE en la seua nota de premsa, i com quasi sempre, desenfoca i omet, per açò ho recorde, que Nicolay Pérez va aprovar factures de Colsur i Luís Serna les va pagar.

També omet que la “famosa” auditoria no va descobrir el frau que es feia, ni més ni menys, en el compliment de la primera o segona contracta de l’Ajuntament.

I també omet que el Bloc, va denunciar el frau, va aportar la documentació del frau al jutjat ( segons el parer del PSOE excessiva doncs apareix reflectida la conducta de Pérez i Serna tot aprovant i pagant factures), va rebutjar les factures de Colsur amb pesos incorrectes i va suspendre els pagaments a Colsur, amb l’oposició del PSOE i del propi interventor de l’Ajuntament qui va exigir de l’anterior alcalde un ordre expressa de no pagament per escrit.

Segon tema d’actualitat: La renúncia a seguir amb l’expropiació dels terrenys del recinte firal.

S’ha de saber que al ser els terrenys del recinte ferial dotacionals és obligatòria la seua adquisició per part de l’Ajuntament.

Per tant, la renúncia a l’expropiació no servirà per a res, tret que s’arribe a un pacte amb els propietaris, els quals  tenen dret a  que se’ls pague el preu just dels terrenys calculat d’acord amb la llei que, per descomptat, està molt lluny del que demanen.

Aquesta entrada ha esta publicada en Imatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: COLSUR I RECINTE FERIAL

Els comentaris estan tancats.