La Cibel·les, les nòmines, l’extra de Nadal, el deute municipal i Colsur.

Hui el diari Información publica tres notícies sobre Calp.

Les notícies fan referència als temes del títol d’aquesta entrada.

Com quasi sempre a Información, quan tracta temes de Calp i les signa Alfons Padilla, són notícies amb la seua evident dosi de tendenciositat.

Ací teniu, per a totes les persones que vulguen saber més, deu brevíssims comentaris sobre totes tres notícies.

1.- L’escultura sobre la Cibeles va ser contractada a l’època del govern de PP presidit per Javier Morató, del qual l’actual alcalde César Sánchez en formava part. 

2.- L’escultura, prevista per a l’intempèrie, es va rebre a trossos, tal com està, perquè es va enviar a Calp per a ser muntada per l’escultor posteriorment. 

3.- El muntatge de L’escultura estava prevista que es fera a qualsevol dels nous espais creats per les obres que encara no s’han acabat. 

4.- La modificació de l’escultura sobre la Cibeles va rebre el suport de tot l’equip de govern de Serna, inclòs el meu i el d’Antonia Avargues que en formava part. 

5.- L’escultura s’ha de pagar perquè hi ha un contracte i el compliment dels contractes, siga qui siga qui ho haja acordat, és obligatori per l’Ajuntament, com no pot ser d’altra manera.

 6.- El que toca fer, en lloc de llançar tantes notícies tendencioses i tergiversadores de la realitat, és acabar les obres, tal com es va prometre, i instal·lar l’escultura on millor es crega. 

7.- Els anys anteriors els ingressos no eren majors que els actuals i sempre es van pagar les nòmines i les extres amb puntualitat, entre d’altres motius perquè aquest pagament de les nòmines és prioritari segon la llei.  

8.- A més es va reduir el deute publicat pel Ministeri d’Hisenda de 32 a 26 milions d’euros. 

9.- L’any passat, a més de pagar la nòmina i l’extra de Nadal, a 31 de desembre estaven cancel·lades totes les operacions de tresoreria, d’acord amb la llei. 

10.- Espere que no li hagen pagat, ni li paguen cap quantitat a Colsur, fins que no es faça la compensació de tot el que ha cobrat de més. 

Bon dia

Aquesta entrada ha esta publicada en Opinions i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La Cibel·les, les nòmines, l’extra de Nadal, el deute municipal i Colsur.

Els comentaris estan tancats.