CÉSAR SÁNCHEZ: SI ENS CITA, L’HEM DE CONTESTAR

Es necessita ser imprudent: prometre, en campanya i davant notari, baixar els impostos i ara escriure un article com el que ha escrit César Sánchez.

No hem d’oblidar mai que una de les estratègies de manipulació més comuna consisteix a dir que les mesures que van contra les persones són necessàries i no queda més remei que adoptar-les.

I puc assegurar, perquè tinc coneixement de primera mà, que no era necessari ni acomiadar empleats municipals, ni llevar servicis com l’escola de música, ni abandonar el projecte de conservatori, per exemple.

Però, sobre tot, no era necessari incrementar, de colp,  el tipus de l’IBI el 37,5%, com ha fet el govern de César Sánchez, recolzat per les meues antigues companyes Sres. Avargues i Saunders.

El que necessita l’IBI de Calp és una revisió cadastral, sèria i responsable,  per a què tothom pague el que siga just i que no es quede ninguna finca per tributar.

No pot ser que hi haja una casa antiga del poble, prop d’on viu la Sra. Avargues,  que pague 6.000 euros d’IBI i hi haja edificis sencers que no hagen tributat mai.

Això és així d’injust!!

També es necessita ser imprudent la tàctica del  repartiment de culpes a l’alcaldia del BLOC, sense tindre en compte que era el PP qui ostentava la delegació d’Hisenda o que l’estructura econòmica de Calp prové de quan es van fer contractes com el de Colsur i les seues factures fraudulentes, aprovades, entre  d’altres, pel propi César Sánchez, membre del Partit Popular de tota la vida, ara i des del 1999 fins el 2007 també.

César Sánchez no és, en absolut, un nouvingut al Partit Popular.

I les dades que dona a l’article?

Doncs la mateixa credibilitat que aquella prometença de reduir impostos feta davant del notari.

No diu, per exemple, que gran part del deute era de factures fraudulentes de Colsur.

Els bons desitjos de millora i prosperitat per a Calp, els compartim, clar, però amb una altra forma més justa de fer política.

Aquesta entrada ha esta publicada en Opinions i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: CÉSAR SÁNCHEZ: SI ENS CITA, L’HEM DE CONTESTAR

 1. Alfaqueque diu:

  Dudo que exista una sola persona que no desee que el municipio en el que ha nacido, reside o veranea, no sea un ejemplo de buena gestión de recursos municipales, de cultura, de ocio, de calidad en los servicios y de transparencia.
  A partir de ahí, agotan y hastían las lecturas de anuncios estelares, justificaciones absurdas, etc… máxime cuando se incumple lo que nadie exigió.
  Hace unos días, preguntaba cómo irá el asunto de los defraudadores de IBI que detectaste. Hasta me atreví a asegurar que, al parecer, figuraba presuntamente en la lista algún hotel que, por mi parte, ni piso ni pisaré.
  Por supuesto que comparto que respondas cuando hay una alusión directa a la etapa en la que fuiste máximo edil.
  Cada uno de nosotros somos libres para tomar decisiones pero jamás hubiera apoyado esa decisión u otras (despidos, etc…) sin cambiar de residencia.
  El se irá… El resto viven, trabajaban y cuentan con arraigos ancestrales en Calp. ¿Compensa estar cuatro años por un sueldo o varios y que los conciudadanos se sientan defraudados?.
  Publico tu enlace y lo repetiré mañana puesto que José Luis Luri ha enviado un artículo sobre el asunto.
  Un abrazo.

 2. Retroenllaç: El caso de Teófila Martínez “… resuelta que tiene una cuenta…” y las listas abiertas | CambiaCalp

 3. José Luis Luri diu:

  Un blog muy útil para saber manejarse con esta gentuza. Saludos.

  http://teoriamal.blogspot.com.es/

Els comentaris estan tancats.