La querella a Pere Jaume dels Canals

Informa l’ínclit apologista de César Sánchez, que respon al nom d’Alfons Padilla, de la imputació de Pere Jaume Fernández (Pere Jaume dels Canals) per un delicte contra l’honor, arran una querella presentada pel propi César Sánchez perquè, segons l’informant, a una nota de premsa del partit Gent de Calp, Pere Jaume dels Canals,  va dir dels regidors del PP de Calp, ni més ni menys, que “pertanyien a la cantera del corrupte PP de sempre” i “que han mamat la forma de fer d’aquests corruptes”.

Això, pel que sembla, ha estat considerat per César Sánchez una vulneració del seu honor, qualitat moral que guia les persones a no fer res que la puga desmerèixer en l’estima dels altres o en la pròpia.

Honor que, si la notícia que firma Alfons Padilla, per una vegada, fóra rigorosa, integraria també el de la resta de regidors del PP de Calp.

César Sánchez seria una mena de paravales protector de l’honor de tots els seus companys de govern, i en altre temps, en lloc d’anar cals jutges, doncs hauria citat Pere Jaume, amb testimonis, al camp de l’honor on s’haurien batut a primera sang o a mort, segons la gravetat de l’afrenta..

Però els temps canvien i ara el bon nom i la fama es dirimeix a un edifici de Dénia, entre papers i ligalls, que li resten molt de romanticisme a la defensa de l’honor i la pròpia estima danyada.

Un Alcalde de la molt heroica vila de Calp hauria d’haver apel·lat l’esperit del 22 d’octubre de 1744, tot citant al camp de l’honor  qui ha tingut la gosadia de dubtar de la virtut dels regidors i regidroes del  PP, en acusar, aquesta virtut, d’haver-se tornat putrescent i insana, i provar, com toca, que la virtut dels regidors i regidores del PP de Calp roman pura i intacta, com virginal donzella.

Però… a un edifici de Dénia, ple de papers i ligalls…. quina vulgaritat!!

L’anterior alcalde, si més no, el va reptar a una partida de pilota al carrer que toca.

I li la va guanyar,  tot i quedar baldat per uns quans dies,  com s’acredita amb el resultat que reflexa el marxador d’alta tecnologia emprat per certificar la solució del duel.

Ací la foto dels contrincants, els homes bons i el marxador d’alta tecnologia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Opinions i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La querella a Pere Jaume dels Canals

  1. Alfaqueque diu:

    Y las damas hubieran otorgado sus colores a los caballeros en lid ¡ja,ja!.
    Reproduzco el enlace.
    Un abrazo.

Els comentaris estan tancats.