FORNICAR

Compte entre les dèries particulars saber què signifiquen les paraules, segons els diccionaris de caire, més o menys, oficial.

Fornicar, paraula que sempre m’evoca un fictici negoci de lloguer de vehicles Ford,  significa en català, “tenir tracte sexual amb una prostituta, o  tenir tracte sexual fora del matrimoni”.

Mentre que en castellà, seria, “tener ayuntamiento o cópula carnal fuera del matrimonio.” (Sempre m’ha fet gràcia aquesta equiparació del fornici amb un ajuntament)

Tot açó ve perquè fa un dies vaig veure un vídeo on un imam, persona encarregada de presidir i dirigir l’oració col·lectiva dels divendres a la mesquita, feia la següent afirmació literal:

“Toda mujer que se perfume, y sale de su casa, paseándose delante de los hombres, que huelen su perfume, esta mujer es una fornicadora”

A partir d’aquesta afirmació, emesa per una televisió pública de la ciutat de Ceuta, algunes persones han demanat que les paraules de l’imam no isquen més per la televisió pública, en defintiva que se censure. Cosa que no em sembla bé perquè crec que la llibertat d’expresió és un dret de totes les persones, tot incloent la de l’imam

D’altres li han dit, com se sol dir, la venda d’un porc i han cobert d’insults Malik Ibn Benaissa, que tal és el nom de l’ínclit imam.

La qual cosa  ha provocat manifestacions de suport a l’imam per part dels seus seguidors i, sobre tot, (atenció!!) seguidores.

Una d’aquestes seguidores, una dona jove que anava ataviada amb un hijab, afirmava, tota convençuda, que ella tenia coberts els cabells, no el seu cervell.

Ho podeu veure al final del següent vídeo.

Doncs val, anem a usar el cervell.

I segons el meu, diria que l’única cosa que es podria afirmar de tota dona que es perfume i isca de casa és que s’ha perfumat i ha eixit de casa.

I si els homes olen el perfum seria que tenen el sentit de l’olfacte correctament desenvolupat com el de Vitorio Gassman al deliciós film de Dino Risi, “Profumo di donna”.

061008-1746-perfumedemu22

Escena de Profumo di donna, amb Vitorio Gassman i Alessandro Momo, que moriria d’accident de moto pocs dies després de rodar el film.

Resulta impossible afirmar que aquesta dona siga una fornicadora, que significa, segons el diccionari, persona que fornica.

En el cas que ho fóra,  tampoc és cosa que siga qüestió de  l’imam o d’altres persones, mínim  una altra, distintes a les relacionades amb l’acte de fornici. Dic jo.

Simplement si a l’imam no li conhorta fornicar, doncs que no ho faça i punt.

Quin vici, clavar-se amb el fornici!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Opinions i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: FORNICAR

 1. Alfaqueque diu:

  El imán -por aquello del respeto- no ha leído a Nicolás Fernández Moratín.
  Sobrecoge pensar cuales han sido las reacciones de las seguidoras…
  En esa paella que tenemos comprometida prometo solemnemente y en público, contarte cómo era Vitorio Gassman y cómo recitaba. Por cierto, era un entusiasta de la buena cocina como tu.
  Reproduzco el enlace.
  Un abrazo.

 2. Retroenllaç: Entre un gnomo y un bobónico mefistofélico | CambiaCalp

 3. José Luis Luri diu:

  Esto viene a demostrar la necesidad perentoria de implementar la alianza de civilizaciones que impulsó el genial zapatero: ese punto de encuentro entre culturas, por supuesto nexo laico y equidistante, pues la religión debe quedar limitada al campo de las creencias y totalmente ajena al civilismo ciudadano y a la potestad de sus Estados.

  Graciosamente, nuestro DRAE define el verbo fornicar (Del lat. fornicāri).
  1. intr. Tener ayuntamiento o cópula carnal fuera del matrimonio. U. t. c. tr. Nuestro alcalde, todavía él, es etimológicamente un fornicador de derechas, pachorcho y trincón para más señas; no sólo ostenta el cargo fuera del matrimonio sino, además, si así lo deseara, cuenta con las indulgencias franciscanas para otras aventuras…

 4. Isabel diu:

  Tristemente mi marido, después de ver al imán por la tele, me preguntó como de pasada qué número de pie calzo y qué perfume me gusta más, lo que me da en pensar que a este imán lo contrató El Corte Inglés para promocionar las ventas de perfumería y calzado entre los matrimonios nacionales con hijos pequeños. Y creo que hubo avalancha masculina esa tarde…

 5. Josep Joaquim Tur Císcar diu:

  Hauria de saber que el perfum que més t’agradava, perquè no hi ha manera de trobar-lo, és el Gucci Nobile.
  I que si t’ha de comprar un per tu, l’hauria de triar ell que és qui l’ha de gaudir, no?

  Una vegada aprovat el primer comentari – benvinguda-, cal que sàpies que tens la facultat, sens cap tipus de censura o aprovació prèvia, de publicació immediata de tot allò que se t’ocurrisca escriure a les entrades d’aquest humil blog.

  Salut.

 6. Isabel diu:

  Gucci Nobile lo descatalogaron, por lo que ahora mismo es prácticamente imposible de encontrar, no te esfuerzes. No obstante, si en alguna ocasión lo vuelven a sacar, porque todo vuelve, te lo regalaré.

  Un beso.

Els comentaris estan tancats.